Over ons Ludo
Over ons Ann

Ons verhaal …

Wij, Ann Neuts en Ludo Guisson, zijn gepassioneerde fietsers.  We waren al een tijdje aan het uitkijken naar een elektrische fiets, maar niet zó maar één.  Kwaliteit en duurzaamheid stonden voor ons voorop. En uit respect voor het milieu, was een massaproduct dat na enkele jaren al op de schroothoop zou belanden, geen optie.

Zo liet Ludo als doorwinterde Harley-rijder zijn oog vallen op The Ruffian van Ruff-Cycles. Ann was ook meteen geïnspireerd door de retro-look van deze fiets. Eénmaal we een testrit hadden gemaakt, waren we laaiend enthousiast over de afwerking en kwaliteit  – de fiets wordt met de hand gemaakt in het Duitse Regensburg – maar nog meer door het wow-effect dat de fiets uitstraalt als je erop zit en rijdt.  Voelt onmiddellijk vertrouwd en je waant je “The King of the road”. Een motogevoel dat je op een fiets kan beleven met als grote voordeel dat je de pittoreske wegen van het fietsroutenetwerk kan verkennen waar een echte moto niet mag rijden. En als toetje kan je de e-bike ook nog eens naar eigen wens aankleden.

Door het feit dat we maar op één plaats in België terecht konden om een testrit te maken, waren we  meteen overtuigd dat het kwaliteitsvolle Ruff-Cycles  meer aandacht verdient in een uitgesproken fietsland als België.  Hierop besloten we om onze passie voor Ruff-Cycles, als exclusief verdeler voor Limburg en Vlaams-Brabant op de kaart te zetten.

Naast Ruff-Cycles zijn we ook officieel verdeler van de Ellio Original speed pedelec van Belgische makelij.  De Ellio Original is uitgerust met de nieuwste technologie en is krachtig, betrouwbaar en veilig.

Een eigen fietsenzaak runnen zit wellicht in ons DNA.  Als kids snoven we al de geuren van een fietsenwinkel.

Ann haar grootvader runde destijds in Diest de bekende fietsenzaak Velos Jozef Neuts.  Ann woont nu zelfs nog in het huis van haar grootouders waar de fietsenhandel gevestigd was.  Ludo zijn overgrootvader  had de eerste fietsenwinkel en autogarage Claes in Heusden-Zolder.  Het stond ongetwijfeld in de sterren geschreven dat wij vroeg of laat de passie voor de fiets van onze voorouders  terug zouden opnemen.  Vandaar onze slogan : “It’s all about passion!